Oplev fremtidens planteavl i Sejet

Onsdag den 19. juni og torsdag den 20. juni inviterer Sejet Planteforædling til »DLG Innovation 2013« i forsøgsparcellerne i Sejet

Indlæg, udstillerstande, forsøgsparceller og meget mere. Onsdag den 19. juni og torsdag den 20. juni er Sejet Planteforædling vært ved arrangementet »DLG innovation 2013«, der finder sted i Sejet på forædlingsvirksomhedens adresse på Nørremarksvej 67 i Sejet ved Horsens.

Det er anden gang at Sejet Planteforædling holder arrangementet, der fandt sted første gang i 2011, og som denne gang bliver et åbent arrangement for alle interesserede der bare kan møde op i løbet af de to dage.

- Vores formål er at få løftet planteavlen op i et højere gear i samarbejde med leverandører, siger Anders Green Hansen, chefkonsulent, planteavl, DLG, der tilføjer at man vil tage afsæt i nutidens planteavl og derfra ser fremad på fremtidens muligheder indenfor planteavl.

Alle er velkomne til DLG Innovation 2013, der som nævnt finder sted hos Sejet Planteforædling, Nørremarksvej 67, Sejet, 8700 Horsens i dagene 19. og 20. juni - begge dage fra kl. 9.00 - 17.00.

Læs også