Nordjyske formænd anbefaler Merrild

Formændene for Landbo Thy og LandboNord bakker op om Martin Merrild

Landbo Thys formand Morten Yde og LandboNords formand Niels Vestergaard Salling anbefaler deres 33 delegerede at stemme på Martin Merrild som formand for Landbrug & Fødevarers primærbestyrelse.

- Vores delegerede skal selvfølgelig selv vælge, hvem de vil stemme på, men som formænd og dermed dem, der er tættest på de personer der skal vælges, er det naturligt, at vi kommer med en anbefaling, som flertallet af vores delegerede som regel også følger, fastslår de to nordjyske formænd.

- Vi mener, at Niels Jørgen Pedersen var det rigtige valg sidste gang, men denne gang vurderer vi altså, at Martin Merrild er den rette til formandsposten i Landbrug & Fødevarer, fortsætter Niels Vestergaard Salling og Morten Yde.

- Martin har den politiske erfaring, der skal til, og han er manden, der har de stærke lederevner, det kræver at skabe en stærk organisation. Et stærkt lederskab er vejen mod de gode politiske resultater, der er brug for i Dansk Landbrug. Vi synes, at Henrik Frandsen har gjort et flot stykke arbejde som næstformand, men vi tror på, at Martin Merrild er den bedste formandskandidat til at klare den situation, vi er i nu, slutter de.

Læs også