Stor interesse får Fællesråd til at lukke for tilmelding

Den 24. oktober står landdistrikternes Fællesråd for Landdistrikternes Dag på Christiansborg. Og mange vil gerne deltage i arrangementet

14 dage før tilmeldingsfristen måtte Landdistrikternes Fællesråd lukke for tilmeldinger til Landdistrikternes Dag på Christiansborg.

Interessen for at være til debat på Christiansborg den 24. oktober er nemlig helt overvældende. Det oplyser Landdistrikternes Fællesråd. 140 deltagere har fået adgang til arrangementet, og mange er på standby-listen.

Til Landdistrikternes Dag får borgere fra hele landet mulighed for at diskutere udviklingen i landdistrikter og yderområder med en række af Folketingets politikere. Det sker i Fællessalen på Christiansborg.

Blandt andet fremfører by-, bolig- og landdistriktsminister Carsten Hansen (S) regeringens målsætninger og visioner for landdistrikterne. Også Kristian Thulesen Dahl (DF) og andre ledende folketingspolitikere deltager i debatterne, der blandt andet kommer til at handle om bredbånd og mobildækning i landdistrikter og yderområder.

- Der er mange, der vil blande sig i debatten, og det er godt. Men det afgørende er, at politikerne laver nogle tiltag, som styrker rammevilkårene og vækstmulighederne i landdistrikter og yderområder. Det får deltagerne mulighed for at holde dem op på, lyder det fra formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard.

Læs også