Landsforening vil fremme salget af økologisk oksekød

Økologisk Landsforening vil sammen med nogle af Danmarks bedste kokke gøre det lettere at lave økologisk mad til flere dage

Når man vælger at købe økologisk kød, gør man en forskel for sig selv, miljøet og for dyrene.

Det er budskabet i en ny kampagne fra Økologisk Landsforening, som sammen med nogle af Danmarks bedste kokke vil gøre det lettere at lave økologisk mad til flere dage med udgangspunkt i de samme ingredienser.

Økologisk Landsforening har i samarbejde med blandt andre kokkene Thomas Rode fra Kong Hans Kælder og Martin »Guf« fra morgen tv udviklet et opskriftshæfte med lækre retter med økologisk oksekød til to dage ad gangen:

- Vi vil gerne understøtte det økologiske salg ved at inspirere forbrugerne til at spise mere økologisk kød og samtidig informere om fordelene ved økologi, forklarer Birgitte Jørgensen, projektleder i Økologisk Landsforening - Danmarks forening af økologiske landmænd, virksomheder og forbrugere.

Læs også