Økologisk Landsforening vil sammen med nogle af Danmarks bedste kokke gøre det lettere at lave økologisk mad til flere dage
Når man vælger at købe økologisk kød, gør man en forskel for sig
selv, miljøet og for dyrene.
Det er budskabet i en ny kampagne fra Økologisk
Landsforening, som sammen med nogle af Danmarks bedste kokke vil gøre det
lettere at lave økologisk mad til flere dage med udgangspunkt i de samme
ingredienser.
Økologisk Landsforening har i samarbejde med blandt andre kokkene
Thomas Rode fra Kong Hans Kælder og Martin »Guf« fra morgen tv udviklet et
opskriftshæfte med lækre retter med økologisk oksekød til to dage ad gangen:
- Vi vil gerne understøtte det økologiske salg ved at inspirere
forbrugerne til at spise mere økologisk kød og samtidig informere om fordelene
ved økologi, forklarer Birgitte Jørgensen, projektleder i Økologisk
Landsforening - Danmarks forening af økologiske landmænd, virksomheder og
forbrugere.