Styrelse holder konference om vandplaner

Naturstyrelsen afholder 28. september konference om næste generation af vandplaner.

Miljøminister Ida Auken (SF) åbner fredag 28. september en konference om næste generation af vandplaner. Konferencen arrangeres af Naturstyrelsen, og den er opdelt i tre sessioner.

Se program for konferencen her.  

Første session omhandler kystvande og har oplæg fra blandt andet Natur- og Landbrugskommissionens formand, Jørn Jespersen, kontorchef Harley Bundgaard Madsen, Naturstyrelsen og professor Stiig Markager, Aarhus Universitet

Anden session drejer sig om vandløb, og her vil konsulent Leif Knudsen fra Videncenter for Landbrug, blandt andet berette om landbrugets drænvandsanalyser.

Den tredje og sidste session handler om potentielle nye virkemidler og indsatser for en styrket vand- og naturindsats. Her er manden bag den meget omtalte Niras-analysemodel, teamchef Jacob Birch Jensen, inviteret til at tale om målrettet placering af virkemidler, og hvilke muligheder og begrænsninger, som der er.

Konferencen er åben for alle, men kræver tilmelding på Naturstyrelsens hjemmeside. Der er plads til 250 deltagere. Det hele finder sted på Park Inn by Radisson, der ligger ved lufthavnen i Kastrup.


Læs også