L&F: Formandsfarvel er trist

Formandskabet i Landbrug & Fødevarer beklager Niels Jørgen Pedersens beslutning om, at han ikke ønsker at genopstille som formand

Det er med beklagelse, at Formandskabet i Landbrug & Fødevarer har modtaget Niels Jørgen Pedersens melding om, at han ikke har lyst til at genopstille som formand for L&F. Sådan skriver formandskabet på Landbrug & Fødevarers hjemmeside.

- Niels Jørgen Pedersen har ydet en meget stor indsats for landbrugs- og fødevareerhvervet. Derfor er det trist, at han nu af personlige grunde har valgt ikke at genopstille, lyder det i en fælles udtalelse fra formandskabet i Landbrug & Fødevarer.

Tirsdag kom det frem, at Niels Jørgen Pedersen på grund af smerter fra en skulderskade ikke ønsker at genopstille.

- Niels Jørgen Pedersen har stået i spidsen for den politiske strategi, som har skabt en afgørende forståelse i befolkningen for vores erhvervs betydning for både vækst og beskæftigelse i Danmark. Den linje vil vi fortsætte, siger formandskabet videre.

Det fælles formandskab i Landbrug & Fødevarer består af næstformand Niels Dengsø Jensen samt viceformændene Henrik Frandsen, Steen Nørgaard Madsen, Ib W. Jensen og Asger Krogsgaard.

Ifølge Landbrug & Fødevarer fortsætter Niels Jørgen Pedersen for fuld kraft ind til delegeretmødet til november. Til den tid skal der altså vælges en ny formand.

Læs også