Savnede konkrete tiltag fra Arla-ledelse

LDM-formand, Kjartan Poulsen, lærte ikke noget, som han ikke vidste i forvejen onsdag aften i Herning.

Hvis Arla har troet, at de har fået dæmpet utilfredsheden med mødet onsdag aften i Herning, så må de tro om igen.

Utilfredsheden og frustrationen med mejeriet og dets lave afregningspriser ligger stadig og lurer under overfladen. Det vurderer LDM-formand, Kjartan Poulsen. Han fik ikke meget ud af mødet.

- Jeg lærte, at der er tørke i USA og græsset gror i New Zealand, lyder det lettere ironisk fra LDM-formanden, og fortæller, at det er noget, som han selvfølgelig var klar over i forvejen.

- De fortalte os jo noget, som vi godt selv kan regne ud. Men okay, de skal da have ros for at have afholdt mødet, og give plads til så mange spørgsmål. Det var på sin plads, at få samlet folk, siger han, og fortæller, at han mener, at Arla tidligere har haft problemer med at gå ind i debatten.

 Samme situation

Skulle Arla have gjort den kritiske LDM-formand tilfreds, så skulle Peder Tuborgh, Åke Hantoft og resten af Arla-ledelsen, dog have haft helt konkrete tiltag med, som for eksempel at have trukket den prissænkning på fire øre tilbage, som man kom med i begyndelsen af denne måned.

- Det havde været noget, som kunne skabe likviditet ude hos landmændene her og nu. Som det er nu, så er situationen overhovedet ikke ændret. Folk er stadigvæk lige frustrerede. Om de nu er helt opgivende, det må tiden så vise, siger Kjartan Poulsen.


Læs også