Midtjysk Maskincenter er klar

Midtjysk Maskincenter A/S i Viborg opruster nu for at gøre klar til besøg fra John Deere i Europa. Midtjydsk Maskincenter har således købt ejendommen Parallelvej 52 i Trige, hvorfra der frem til 2012 blev solgt og serviceret entreprenørmaskiner af ConenCO. Købet i Trige sker som følge af den nye John Deere forhandlerstruktur i Danmark, som Midtjydsk Maskincenter forbereder sig til at blive en del af. Midtjydsk Maskincenter vil fremover fra forretningerne i Viborg og Trige kunne dække Midt- og Østjylland med John Deere. Forretningen forudser, at der vil skulle ansættes mange nye medarbejdere, når der bliver underskrevet forhandlerkontrakt med John Deere. Den ny kontrakt skal gælde fra 1. marts.Den danske John Deere forhandling bliver i denne tid helt omorganiseret, og alt skal være på plads, inden den hidtidige importør Nellemann stopper pr. 1. marts.

Midtjysk Maskincenter A/S i Viborg opruster nu for at gøre klar til besøg fra John Deere i Europa.

Midtjydsk Maskincenter har således købt ejendommen Parallelvej 52 i Trige, hvorfra der frem til 2012 blev solgt og serviceret entreprenørmaskiner af ConenCO.

Købet i Trige sker som følge af den nye John Deere forhandlerstruktur i Danmark, som Midtjydsk Maskincenter forbereder sig til at blive en del af.

Midtjydsk Maskincenter vil fremover fra forretningerne i Viborg og Trige kunne dække Midt- og Østjylland med John Deere. Forretningen forudser, at der vil skulle ansættes mange nye medarbejdere, når der bliver underskrevet forhandlerkontrakt med John Deere. Den ny kontrakt skal gælde fra 1. marts.

Den danske John Deere forhandling bliver i denne tid helt omorganiseret, og alt skal være på plads, inden den hidtidige importør Nellemann stopper pr. 1. marts.

Læs også