Pølser med smil og godt humør

”Hotdogmanden” alias Kæld Thygesen fra Brørup tilbyder sin mobile pølsevogn til arrangementer og har indenfor landbrug specialiseret sig i åbent hus og åben stald rundt om i landet - og pølserne, ja, de serveres altid med lune og godt humør.

Ser man en pølsevogn med en snakkesalig og humørfyldt pølsemand  - ofte med en sjov med hotdoghat på hovedet - så ved man at det er Kæld Thygesen og hans mobile pølsevogn man er kommet til.

Kæld Thygesen eller ”Hotdogmanden” som han også kalder sig, har base i Brørup, hvor han i mange år har stået i spidsen for pølse- & kaffebaren på torvet - men som i dag oftest er ofte på farten rundt om i landet med sin mobile pølsevogn, der indenfor landbruget især benyttes flittigt i forbindelse med åben stald, åbent hus eller rejsegilde/reception hos eksempelvis maskinforretninger og maskinstationer.

I 8 år har Kæld, der er uddannet i salg- og servicebranchen, kørt land og rige rundt med sine to mobile pølsevogne til ikke bare landbrugsrelaterede arrangementer - men alle slags arrangementer, hvor der har været bud efter en pølsevogn til at mætte gæsterne.

Og turen med pølsevognen har også bragt Kæld Thygesen udenlands en enkelt gang:

- Jeg fik en forespørgsel fra en dansk kunde der bare ville have min pølsevogn til sit arrangement - i Tyskland, men det er nu også den eneste gang jeg er kørt så langt med pølsevognen. Ellers holder jeg mig til det hjemlige, fortæller Kæld Thygesen, der denne dag er i fuld gang i forbindelse med et åben stald arrangement i en nyopført kvægstald ved Silkeborg.

Og det er ikke kun pølser, brød og drikkevarer, som Kæld langer over disken - han er altid klar med en snak, en kvik bemærkning og et smil - pølser skal serveres i en god stemning - og det bliver de. Se mere på www.hotdogmanden.dk.

Læs også