L&F søger ny direktør

Michael Stevns farvel til Landbrug & Fødevarer betyder ikke, at der bliver færre medlemmer af direktionen i organisationen.

Det er stadig planen, at der skal være tre medlemmer af direktionen i Landbrug & Fødevarer.

Det fortæller adm. direktør Carl Aage Dahl. Tidligere på ugen kom det frem, at Michael Stevns, der også er direktør for resterne af Mejeriforeningen, udtræder af direktionen i Landbrug & Fødevarer efter en gensidig overenskomst.

- Vi er i tænkeboks lige nu, men planen er, at vi nu går ud og kigger os omkring efter at få suppleret direktionen med yderlige en person igen, siger Carl Aage Dahl.

Han har derudover ikke flere kommentarer i forbindelse med Michael Stevns afgang i Landbrug & Fødevarer andet end, at han henviser til den meget kortfattede pressemeddelelse, som der blev sendt ud tidligere på ugen fra organisationen.

Carl Aage Dahl roser heri Michael Stevns for gennem de seneste to år at have været en stor kapacitet i forbindelse med opbygningen af Landbrug & Fødevarer, herunder integrationen af de mange forskellige organisationer, som var udgangspunktet.

Derudover står der, at Michael Stevns fratræder om nogle måneder, når han har afviklet sine opgaver i Mejeriforeningen og i Landbrug & Fødevarer.

I pressemeddelelsen er der ingen kommentarer fra Michael Stevns, og den snart forhenværende direktør i Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen vendte i går heller ikke tilbage på Effektivt Landbrugs henvendelse.

Læs også