Præstbro Maskiner udvider forhandlernettet

MASKINER: Traktorgården i Give er blevet full-line forhandler af Præstbros importprogram.

Traktorgården i Give er nu full-line forhandler af Præstbros importprogram, der består af både de små Valpadana traktorer samt Landinis traktorprogram og ikke mindst Laverda mejetærskere samt naturligvis hele maskinprogrammet fra Præstbro Maskiner.

Eli Kristensen, som ejer Traktorgården, har i længere tid overvejet at udvide sit have- og parkprogram, som hidtil hovedsagelig har omhandlet mindre maskiner som for eksempel Stiga.  

Da Valpadana programmet lige er blevet udvidet til at have minitraktorer fra 23 hestekræfter og helt op til 100 hestekræfter med både knækstyrede og forhjulstrukne traktorer, hvor flere modeller har vendbar førerplatform, passer denne forhandling rigtig godt ind i Traktorgårdens  fremtidige strategi for have- og parksektoren.

Landini rykker til Give
Traktorgården har, som man kan høre af navnet, altid arbejdet med landbrugstraktorer og har i en lang årrække haft forhandling af Renault traktorer og senest været underforhandler af Claas traktorer.

Nu har de dog besluttet sig for at sætte alle kræfter ind for, at Landini navnet også skal gøres mere kendt i Give og omegn. Da Landini har et komplet traktorprogram, som spænder fra små traktorer ned til 65 hestekræfter og op til den største serie med den nyeste teknologi med op til 230 hestekræfter, passer dette program perfekt til Traktorgårdens kundekreds, som hovedsagelig består af landbrug og industri.

Klar til at rykke ud
Traktorgården i Give råder over et topmoderne værksted, hvor ingen opgave er for lille, og ingen heller for stor.  Der er tilknyttet fem fuldtids mekanikere, og med tre velindrettede servicebiler samt egen lastbil er de klar til at rykke ud døgnet rundt. Derfor passer forhandlingen af Laverda mejetærskere også godt ind i forretningen, og flere af Traktorgårdens mekanikere har altid repareret mejetærskere og skal derfor kun omskoles til Laverda, som vil ske på et dybdegående kursus på Laverda fabrikken i Italien i de nærmeste måneder.

Traktorgården vil naturligvis lægge stor vægt på at der i fremtiden stadig er stor fokus på at kunne servicere deres eksisterende Claas og Renault kunder. Derfor skæres der heller ikke ned på reservedele til disse mærker.

Travlhed på reservedelslageret
På reservedelslageret bliver der også travlt i de kommende måneder, da der er ved at blive lavet plads på hylderne til de mange nye reservedele. Især på Laverda siden vil der blive lagt ekstra mange stumper på lageret. Dette gøres for at kunne give en god service på de mange Laverda maskiner, der allerede kører i området. 

Traktorgården håber, at mange Laverda kunder vil henvende sig i den nærmeste fremtid, så der kan tages hensyn til de enkelte modeltyper , når der lægges reservedele op til Laverda mejetærskerne.                                   

Fremtiden er sikret
Som nævnt er Traktorgården et ældre veletableret firma, og Eli Kristensen kan her i 2011 fejre 30 års jubilæum som selvstændig, men fremtiden er også sikret, da sønnen Søren Kristensen på 32 år, som blev udlært som mekaniker i år 2000, for et år siden vendte hjem for at arbejde i forretningen.

Så nu deler Søren og Eli Kristensen den daglige drift og hjælper hinanden med både salg, service og reservedele.  

Billed 3               Traktorgården er i disse uger ved at omrokere reservedelshylderne så der bliver plads til de mange nye reservedele

Billed 4               Søren fra Traktorgården forklarer at på værkstedet udføres alle typer opgaver lige fra reparationer af havetraktorer til de største mejetærskere

Læs også