Dyrskue i pinsen

Fynsk landbrugs største årlige arrangement, Det Fynske Dyrskue, har i de senere år været afholdt den anden weekend i juni. Det har fungeret udmærket – og efter at søndag kom med som dyrskuedag i stedet for torsdag, har besøgstallet været inde i en positiv udvikling.Næste år – i 2011 – falder den anden weekend i juni imidlertid sammen med pinsen således, at de to sidste dyrskuedage kommer til at ligge på pinselørdag og pinsedag, hvor mange – både udstillere og publikum – har traditioner af familiemæssig, feriemæssig eller selskabelig art.- Men, fortæller Gitte Nyberg Bech, der er projektmanager hos Centrovice, dyrskuet ligger fast og bliver ikke flyttet. Det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre. Skuet kan ikke flyttes fremad af hensyn til Roskilde dyrskue, og den anden vej kan det heller ikke flyttes, da det så vil kollidere med sønderjyske dyrskuer og med den fynske Land-Live koncert.- Alle – ikke mindst maskinudstillerne, som udstiller på flere dyrskuer rundt omkring i landet – har pressede programmer, som det ikke er muligt at ændre på. I stedet vil vi fra arrangørernes side lave en række forskellige tiltag, som forhåbentlig vil gøre det interessant at tage på dyrskue, selv om skuet falder sammen med pinsen, siger Gitte Nyberg Bech.

Fynsk landbrugs største årlige arrangement, Det Fynske Dyrskue, har i de senere år været afholdt den anden weekend i juni. Det har fungeret udmærket – og efter at søndag kom med som dyrskuedag i stedet for torsdag, har besøgstallet været inde i en positiv udvikling.

Næste år – i 2011 – falder den anden weekend i juni imidlertid sammen med pinsen således, at de to sidste dyrskuedage kommer til at ligge på pinselørdag og pinsedag, hvor mange – både udstillere og publikum – har traditioner af familiemæssig, feriemæssig eller selskabelig art.

- Men, fortæller Gitte Nyberg Bech, der er projektmanager hos Centrovice, dyrskuet ligger fast og bliver ikke flyttet. Det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre. Skuet kan ikke flyttes fremad af hensyn til Roskilde dyrskue, og den anden vej kan det heller ikke flyttes, da det så vil kollidere med sønderjyske dyrskuer og med den fynske Land-Live koncert.

- Alle – ikke mindst maskinudstillerne, som udstiller på flere dyrskuer rundt omkring i landet – har pressede programmer, som det ikke er muligt at ændre på. I stedet vil vi fra arrangørernes side lave en række forskellige tiltag, som forhåbentlig vil gøre det interessant at tage på dyrskue, selv om skuet falder sammen med pinsen, siger Gitte Nyberg Bech.

Læs også