21.600 gæstede dyrskuet i Aabenraa

DYRSKUE: Med et besøgstal på 21.600 gæster i løbet af fredagen og lørdagen, kan arrangørerne af Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa se tilbage på et succesfuldt skue, der i år satte udstillerrekord.

Yderst tilfredsstillende og over gennemsnittet for de seneste år. Arrangørerne af dette års Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa, kan med et besøgstal på 21.600 med rette kalde skuet en succes. For det var præcis 1.100 flere gæster end sidste års skue, hvor 20.500 lagde vejen forbi.

Forventningerne til dette års dyrskue i Aabenraa var i forvejen høje fra arrangørernes side, hvor det var lykkedes – trods krisen i landbruget – at sætte udstillerrekord med ikke mindre end 155 udstillere på 50.000 kvadratmeter udstillerareal.

Også opbakningen fra dyreudstillerne var stor og publikum kunne fredag og lørdag følge kåringen af de bedste dyr indenfor malkekvæg, kødkvæg, heste, får, geder fjerkræ og kaniner.

Og det var også en tilfreds dyrskueformand Jørgen Popp Petersen, der i forbindelse med sin tale ved åbningen om fredagen på en fyldt dyrskueplads, kunne takke alle de, der har lagt masser af arbejde i at få skuet arrangeret og gennemført – med Kim Brodersen og Erik Nissen i spidsen, der er ansvarlige for henholdsvis maskinudstillerne og dyreudstillerne.

Læs også