New Holland mest solgte traktor i 2007

(EFFEKTIVT LANDBRUG) I sidste øjeblik generobrede New Holland førstepladsen fra John Deere i kampen om at blive Danmarks populæreste traktormærke.

New Holland fik en markedsandel på 23,4 procent i 2007. Med en ufattelig slutspurt med hele 222 nyregistrerede traktorer i december måned kæmpede New Holland sig i sidste øjeblik op på førstepladsen i 2007. Det skete efter en lang periode, hvor John Deere måned efter måned så sig som vinder og så sent som ved udgangen af november 2007 var 50 traktorer foran New Holland.

- Intet er umuligt, selv om der er en stor opgave. Men jeg vil godt sige, at december måned er en god måned for New Holland, udfordrede CBU manager Kaare Porsager fra CNH Danmark A/S i Effektivt Landbrug den 15. december.

I alt blev der nyregistreret et rekordstort antal på 3.524 traktorer i Danmark i 2007.

John Deere fik en flot andenplads med 21,7 procent af nyregistreringerne i 2007, mens Massey Ferguson blandt de tre røde rivaler tog tredjepladsen. Nummer fire blev Case IH og nummer fem blev Valtra. De næste tre pladseer blev taget af grønne rivaler, henholdsvis Claas som nummer seks, Fendt på syvendepladsen og Deutz-Fahr nummer otte.

Effektivt Landbrug bringer på tirsdag en detaljeret traktorstatstik og en dybere analyse af traktorsalget i Danmark.

Læs også