Effektivt Landbrug bliver et dagblad

DEBUT: For første gang nogensinde får landbruget nu sit eget dagblad. Det sker fra næste uge, når Effektivt Landbrug udkommer med fem ugentlige aviser.

Tirsdag den 14. juni vil alle modtagere af Effektivt Landbrug få deres informationer i en ny form. Nemlig som et dagblad ugens hverdage fra tirsdag til lørdag.

Læserne vil på mange områder kunne genkende den form for faglig information, det nu 36 år gamle Effektivt Landbrug er kendt for. Reportager fra praktiske landbrug, produktnyheder og debat om aktuelle spørgsmål i landbruget og dets virksomheder.

- Hensigten er på en overskuelig og klar måde at holde læserne ajour med alt det, der sker i landbruget. Men også at give landmanden mulighed for dagligt at tilegne sig faglig information i en overskuelig form, siger Effektivt Landbrugs redaktør Bøje Østerlund.

Hver ugedag vil få sit fokusområde. Tirsdag er der særlig fokus på kvæg, onsdag planter, torsdag maskiner og fredag svineproduktion. Til weekenden kommer lørdagsavisen med et nyt fagligt tema hver uge og indhold, der minder en del om det nuværende Effektivt Landbrug.

Som det første dagblad i landbruget får Effektivt Landbrug nu mulighed for, gennem Ritzaus bureau at bringe helt friske nyheder om forhold i tilknytning til landbrug og fødevarevirksomheder.

Det betyder også, at landmanden hver dag får en tilpasset vejrudsigt, kan følge pengemarkedet og hele tiden være ajourført med noteringer og udviklinger på markedet for korn, kød, mælk og så videre. Ikke bare i Danmark, men også i vore nære nabolande.

Effektivt Landbrug, der ejes af Landbrug FYN A/S, Langeskov, vil som dagblad blive omdelt via postvæsenet til alle de, der i dag modtager bladet. Alle andre, der ønsker at holde sig orienteret om alt, hvad der sker i landbruget, kan abonnere på bladet. Allerede i dag har Effektivt Landbrug et betydeligt antal abonnenter.

Læs også