Alle skuer bør holdes samtidig

(LANDBRUG SYD) LRØ-direktør Per Bardrum mener, at afvikling af dyrskuerne på samme tid vil give en række fordele og øge muligheden for at lave en fælles markedsføring og dermed forbedre muligheden for samfundskontakt.

- På et tidspunkt bliver der sikkert krav om en større afstand mellem de lokale dyrskuer og landsskuet, og jeg så gerne, at vi fremover afviklede alle de lokale dyrskuer på samme tid. Det kunne øge muligheden for fælles markedsføring og muligheden for imagepleje, lyder det fra Per Bardrum.

Med 25.000 gæster ved Det østjyske Fællesskue i Horsens er han godt tilfreds med årets skue, men han vil gerne gøre det endnu bedre.

- Hvis vi placerer alle landets lokale skuer samme weekend, kunne vi måske finde nogle midler fra Landbrugsraadet til en fælles markedsføring. Der kunne laves en landsdækkende kampagne måske med reklamespots i fjernsynet og mælkekartoner med oplysninger om dyrskuerne, så vi på den måde kunne øge imagekampagnen og samfundskontakten, siger Per Bardrum til Landbrug Syd.

Han hentyder dermed til den storstilede imagekampagne, der på et tidspunkt var lagt op til. Han mener, at en del af pengene kunne bruges til et fælles slag for dyrskuerne, hvis de ellers afvikles samtidig, som han gerne så som et resultat i løbet af nogle år – hvis ellers de enkelte dyrskuer vil være med.

Læs også