Smil ved chefskifte

(LANDBRUG SYD) Mange lagde vejen forbi Vojens, da der blev holdt reception i anledning af Per Grønbæks tiltræden som ny direktør for Sønderjysk Landboforening.

Per Grønbæk er tiltrådt sin stilling som ny direktør for Sønderjysk Landboforening med hovedsæde i Vojens, og mange benyttede lejligheden til at kigge indenfor og hilse på den nye chef, da foreningen bød til reception.

Blandt gæsterne var – selvfølgelig – formanden for Midtjysk Landboforening, Knud Erik Nielsen, som har måttet sige farvel til netop Per Grønbæk, der kommer fra chefstolen i Midtjysk Landboforening. Landbrug Syds udsendte fik et foto af en storsmilende Knud Erik Nielsen, men for ham var det langt fra en glædens dag:

- Jeg vil ønske dig til lykke med jobbet og kan kun give dig de varmeste anbefalinger, og der er ingen tvivl om, at jeg var ked af det den dag, du sagde op hos os, lød den klare melding til Per Grønbæk fra hans nu tidligere arbejdsgiver, Knud Erik Nielsen.

Han roste Per Grønbæk for sin indsats og er ikke i tvivl om, at han har den omstillingsevne, der skal til for nu at overtage direktørstolen i det sønderjyske.

Fra direktøren for LandboSyd, Gunnar Fink, lød det blandt andet:

- Jeg vil gerne byde dig velkommen i det sønderjyske, og jeg er ikke i tvivl om, at der er forskel på landmændene hernede og så i det midtjyske. Vi er ikke så sindige hernede. Vi er hurtigere på aftrækkeren, men du har jo erfaring fra din tid på Gråsten Landbrugsskole.

Per Grønbæk kan da også lidt af det sønderjyske sprog – blandt andet mojn, som han sagde:

- Jeg siger tak for velkomsten. Det bliver en spændende udfordring, hvor målet er kundetilfredshed. Men jeg mener, at vi har en konkurrencedygtig rådgivning, der kan matche de andre. Vores rådgivning her er så god, at det ikke er nødvendigt at gå over åen efter vand, påpegede Per Grønbæk, der takkede for den store deltagelse ved receptionen.

Per Grønbæk afløser Per Silius Emdal på direktørposten. Han forlod jobbet i december.

Læs også