Agco center klar i Toftlund

(LANDBRUG SYD) Maskincenter Toftlund markerede i sidste uge, at man nu er klar som et af i alt 20 nye Agco-centre på landsplan, der fremover skal sælge både Massey-Ferguson og Fendt traktorer.

I sidste uge blev de nye Fendt traktorer præsenteret i forbindelse med et åbent hus arrangement, der strakte sig over to dage. Her var der mulighed for at se og prøvekøre modellerne, ligesom medindehaver af Maskincenter Toftlund, Kaj Danielsen og distriktschef Torben Nielsen stod klar til at informere og besvare spørgsmål om traktorerne.

- Det, at vi er blevet Agco center for Sønderjylland, skulle gerne betyde, at det er os der er på banen i fremtiden. Det landbrug, der bliver i fremtiden, vil kræve store traktorer, og her har Fendt et både bredt, solidt og driftsøkonomisk godt program, siger Kaj Danielsen.

Både Kaj Danielsen og Torben Nielsen erkender dog, at krisen kradser i landbruget som det øvrige samfund. Salget stagnerer og er faldende mange steder, men Kaj Danielsen håber dog, at det vil stabilisere sig igen.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne ser svinepriserne stige med nogle kroner kiloet, så der igen for alvor kommer gang i hjulene i landbruget, slutter Kaj Danielsen, der alt andet til trods har gode forhåbninger til salget af Fendt i det sønderjyske.

Læs også