81.688 gæster på Agromek

Agromek 2003 i Messecenter Herning i sidste uge blev besøgt af 81.688 gæster. Blandt gæsterne var der 11.431 udenlandske besøgende.

Det var derfor en tilfreds formand for Agromeks udstillingskomité, der i lørdags kunne gøre status over Agromek 2003.

– Jeg glæder mig over, at besøgstallet igen er så flot, også set i forhold til sidste år, hvor det var ekstraordinært højt. Desuden er det dejligt, at vi igen i år har haft så mange udenlandske gæster, siger formanden, adm. direktør Peter Hansen, Maskinfabriken Cormal A/S, Sønderborg.

– Vi har i år haft fokus på miljø, og det har været meget tilfredsstillende at se, hvordan der er sket et markant løft på det tekniske niveau, så der nu virkelig tegner sig nogle linier for fremtidens brug af miljøteknologien i landbruget, siger Peter Hansen.

– Udvidelsen vil dels give bedre faciliteter for nuværende udstillere, der ønsker mere plads, og dels medvirke til at gøre et indhug i den nuværende venteliste på udstillere, der ønsker at deltage på Agromek. Udvidelsen vil medvirke til at fastholde Agromek som Nordeuropas største landbrugsmaskinudstilling, siger Peter Hansen.

De udenlandske gæster kom fra flere end 56 lande. Agromek blev blandt andet besøgt af 2.843 tyskere, 2.602 nordmænd og 2.231 svenskere.

Læs også