Stor gartneri-fusion

Europas førende leverandør af potteroser skabes ved sammenlægning af fire store gartnerier.

Gartnerierne bag kvalitetsroserne Rosanova og Long Life Rose, der omfatter Gartnerierne Ove Nielsen og Dania på Fyn og Skjoldvang i Jylland, har besluttet sig for en sammenlægning af aktiviteterne.

Sammenlægningen er unik indenfor gartneribranchen, og målet er ifølge adm. direktør Jens Jørgensen at skabe en stærk og konkurrencedygtig leverandør på det europæiske marked til gavn for både kunder og medarbejdere.

Den nye virksomhed kommer til at omfatte 4 innovative gartnerier med i alt mere end 100.000 m2 produktionsareal under glas, og en årlig produktion på over 20 millioner potteroser. Den nye virksomhed beskæftiger i alt ca. 214 medarbejdere.

Begge de anerkendte varemærker Rosanova og Long Life Rose videreføres, hvorved muligheden for markedssegmentering og service forbedres.

Gartnerierne samles under navnet Gartnerierne Ove Nielsen med fælles ejerskab, og gartnerierne vil blive en del af Group Unique konceptet, der er et samarbejde imellem førende gartnerier, der alle producerer og markedsfører efter samme standarder.

Virksomheden organiseres med Jens Jørgensen som adm. direktør. Jens Jørgensen kommer fra Skjoldvang. Connie Nielsen ansættes som salgs- og marketingdirektør, Svend Nielsen som teknisk direktør. Connie og Svend kommer fra Gartnerierne Ove Nielsen.

- Med sammenlægningen ønsker vi at markere, at danske potteplanteleverandører igennem samarbejde, skal være med til at præge dagsordenen på det europæiske marked, udtaler Connie og Svend Nielsen, der ser frem til at kunne tilbyde kunderne et så markant produktsortiment, som gartnerierne råder over.

Læs også