Milliardbyggeri skyder frem

(LANDBRUG SYD)De store maskiner har fået følgeskab af de små sneskrabere og besværliggør byggeriet af det store slagteri ved Horsens – men endnu følges tidsplanen.

Store kraner, der tydeligt kan ses fra motorvejen, betonkanoner, der kører i pendulfart, lastvogne og entreprenørmaskiner i aktion og adskillige arbejdere i fuld aktivitet. Sådan er situationen for det store slagteribyggeri ved Horsens, men de store maskiner har nu også fået følgeskab af sneskrabere og koste.

- Sneen gør det hele mere besværligt, giver ekstra arbejde og sætter tempoet ned, men endnu kan vi følge tidsplanen. Skulle vejret fortsætte en måned mere, vil vi kunne komme til at mærke det, lyder meldingen fra Martin Djørup, der er projektingeniør på Danish Crowns milliardbyggeri.

Da Landbrug Syd aflagde byggepladsen et besøg før jul, var den endnu ikke dækket af sne. Det er siden kommet, men først i mandags kom der for alvor gang i byggeriet efter jule- og nytårsferien, og »maskinparken« er blevet suppleret med koste og sneskrabere.

- Sneen kan ikke undgå at genere især ved støbearbejdet, men vi var heldige med, at det kom, mens der var ferie, så det ikke har generet så længe, fortsætter Martin Djørup.

Han fortæller, at byggeriet lige fra starten har været godt med, så tidsplanen holder, men den tid, jordentreprenøren var foran, er indhentet af vejret.

Læs også