Bliv klogere på skovhaver

Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på, hvad en skovhave er, så lyt med, når Skovhaver.dk inviterer til webinar onsdag aften.

- Vi vil på dette webinar informere, inspirere og forhåbentlig gøre dig hooked på at komme i gang med din egen personlige skovhave.

Sådan lyder det fra de to stiftere af Skovhaver.dk, Jakob Nyholm Jessen og Mads Krarup, i invitationen til det webinar, som de to skovhaveeksperter afholder nu på onsdag den 9. marts klokken 20.

- Vi mener, at skovhaver er for alle, også dyrene i haven. Så hvad enten du vil have børnene ud i haven, mindre havearbejde, mere natur eller det hele på en gang, så er en spiselig skovhave noget for dig. Hør mere om det på dette webinar, hvor vi vil dele vores passion for skovhaver, lyder det videre fra arrangørerne, der efterfølgende vil svare på eventuelle spørgsmål, der måtte dukke op.

Brændende passion

Jakob Nyholm Jessen og Mads Krarup er begge Skov- og landskabsingeniører og har en brændende passion for skovhaver, og begge har specialiseret sig i design af skovhaver i alle størrelser og former.

De to skovhavespecialister oplyser blandt andet på deres hjemmeside, at de har startet Skovhaver.dk for at kunne udbrede kendskabet til denne nye og bæredygtige måde at tænke haver og grønne fællesarealer på – til gavn for klima, miljø og mennesker.

- Vores erfaring har vist os, at skovhaver er for alle, der ønsker en frodig have med plads til naturen, og som gerne vil dyrke sine egne friske råvare med tid til andet end at luge og slå græs, lyder det videre på hjemmesiden skovhaver.dk, hvor man finde meget mere information om skovhave-konceptet og ikke mindst om tilmelding til det kommende webinar.

Læs også