DK-TEC fylder 30 år

Den 2. oktober kunne DK-TEC fejrer 30-års fødselsdag. De har sendt en hilsen:

Med alderen kommer som bekendt en vis erfaring. En erfaring, der er bygget op gennem mange års slid, succeser, prøvelser og læringsprocesser.

Igennem tiden har DK-TEC eksisteret i mange forskellige former – dog altid med det samme formål: At udstyre den grønne sektor, det lille landbrug og andre mindre virksomheder med redskaber til det daglige udendørs arbejde.

I dag, 30 år senere, er det stadig vores kerneydelse. Dog i langt større skala, end da vi slog dørene op i efteråret 1992. Græsset vil altid gro, jorden vil årligt trænge til en god omgang fræsning og vi har brug for varme om vinteren. Det er alt sammen faktorer, der altid har været grundstenene i vores arbejde – og det vil det blive ved med at være. Og netop hér tror vi på, at 30 års erfaring tæller. Ikke kun for os – men i særdeleshed for vores kunder. Vi havde selvfølgelig ikke kunnet nå denne milepæl uden dem. Kvaliteten af vores kundeservice har vi derfor altid set som en fundamental succesfaktor – det er en del af vores DNA, og et sted, hvor vi aldrig kommer til at gå på kompromis.

Der er ingen tvivl om, at rigtig mange er ramt af udfordringer i disse år, der har budt på både nedlukninger, tørke og stærkt forhøjede priser. Det gælder selvfølgelig også os, men også hér stoler vi på, at vores efterhånden solide erfaring, hjælper os på vej. I stedet for at gå i panik, har vi brugt de seneste år på at udvikle DK-TEC – der vil selvfølgelig altid være mere, der kan og skal gøres, men vi kan med ro i maven sige, at vi er rigtigt glade og stolte af, hvad DK-TEC er blevet til. Vi er blevet voksne - med alt, hvad det indebærer.

Læs også