Stormøde om mælkeproduktionens vilde muligheder

Der er fokus på mælkeproduktion i både Danmark og udlandet, når European Dairy Farmers, EDF, holder stormøde den 24. november.

- Grib mælkeproduktionens vilde muligheder i både øst og vest. Sådan lyder overskriften for det stormøde, som European Dairy Farmers, EDF, inviterer til den 24. november.

Stormødet finder sted i og omkring midtjyske Fårvang, hvor dagen starter med en bedriftsrundvisning hos Kærmose på Trehøjevej ved Martin V. Sehested. Herefter går turen videre til Skovhuset på Hedevej i Fårvang, hvor der efter frokost er indlæg ved blandt andet Martin V. Sehested, der vil fortælle om egne erfaringer omkring etablering som ung mælkeproducent.

Herefter går indlægsturen mod »det vilde øst med de enorme muligheder« ved Allan Bergholdt, COO of Dairy-production TOV Kischenzi, Ukraine.

Eftermiddagen byder desuden på paneldebat, inden SLF-driftsøkonomikonsulent, Jens Toksvig Bjerre, slutter dagen af med et indlæg om mulighederne for dansk mælkeproduktion i et europæisk perspektiv.

Stormødet er gratis og for alle interesserede. Dog kræver det tilmelding. som ved avisens udgivelse kan være overskredet. Er der stadig ledige pladser, forlyder det, at det er muligt at kontakte EDF og tilmelde sig til trods.

Læs også