Museum afholder veteranudstilling og kræmmermarked

Landbomuseet Kolding inviterer til veteranudstilling og kræmmermarked lørdag d. 12. og søndag d. 13. august kl. 10 – 16.

Mange kræmmere stiller boder op på gårdspladsen ved Landbomuseet Kolding i weekenden, hvor der bliver rig mulighed for at gøre en god handel. Weekenden byder på aktivitet i smedjen, hvor man under kyndig vejledning kan prøve at slå på det glohede jern med en hammer og for eksempel producere sit eget lille hjerte, en pløk eller lign. Når Lanbomusset Kolding holder åbent hus i weekenden, vil der som noget nyt i år blive lejlighed til at se flotte modeljernbaner i drift.

Landbomuseet Kolding byder velkommen til den store stemningsfyldte veteranudstilling, hvor samlere strømmer til fra nær og fjern med deres fine traktorer, motorcykler, knallerter, biler, osv.

Museet opfordrer alle til at komme og besøge udstillingen og opleve den helt specielle stemning.

- Mange kræmmere stiller boder op på hele gårdspladsen, og der bliver rig mulighed for at gøre en god handel, meddeler museet, der oplyser, at alle har mulighed for at leje en stand.

Også museets egen bod holder åbent begge dage, hvor der sælges marmelade, syltetøj, hæklede og hjemmestrikkede ting. Derudover kan man købe is, vand, øl og en kop kaffe.

Unik landbrugssamling

Landbmuseet Kolding indeholder en unik samling om landbrug, husholdning og alle de erhverv, som var tilknyttet landbruget. .

Musset har sin egen cafe, »Café Stalden«, som også vil holde åben hele weekenden. Her kan man købe både pølser, frikadeller, kold kartoffelsalat og drikkevarer.

Smedje og modeltog

Endelig byder den kommende weekend også på aktivitet i smedjen, hvor man under kyndig vejledning kan prøve at slå på glohedt jern med en hammer og for eksempel producere sit eget lille hjerte, en pløk eller lign.

Som noget nyt, vil der i år blive lejlighed til at se flotte modeljernbaner i drift.

Endelig er der legeborde med flere forskellige traktormodeller samt landbrugsmaskiner, som altid er en populær aktivitet hos børnene.

Entreen vil være 50 kroner, mens børn under 12 år kommer gratis ind.

Man har mulighed for at orintere sig yderligere på landbomuseet.dk.

Læs også