Jeppe står bag autostyringssucces: - Hver dag er en fest

Jeppe Frølund Jensen kan næsten ikke følge med ordrerne på sine autostyringsløsninger på Steerguide.dk. Alligevel udvider han sit produktsortiment løbende for at sikre fremtidens livsgrundlag for selskabet.

Jeppe Frølund Jensen er travlt optaget med at klargøre autostyringsløsningerne, han får tilsendt fra den kinesisk baserede robotvirksomhed FJ Dynamics. Det var Deutz-Fahr 4075-mejetærskeren fra 1998 på billedet, der startede det hele. Under studietiden høstede han cirka 200 ha om året for en række kunder nær Herning for at tjene nogle ekstra penge og opdagede FJ Dynamics, da han undersøgte mulighederne for autostyring til maskinen. Midtjyden er fast besluttet på at sikre fremtidens eksistensgrundlag for Steerguide.dk. Derfor er han altid på udkig efter nye forretningsgrene, han kan brede sig ud i. Iværksætteren fortæller, at han reinvesterer størstedelen af sit overskud i virksomheden, så forretningen kan blive ved med at vokse. Jeppe Frølund Jensen sidder i førersædet som adm. direktør i Steerguide.dk, som hyrer freelance-mekanikere, når der skal monteres ratløsninger til autostyring.

En gammel traktor buldrer derudad på en mark nær Herning på en kold januardag. Bag rattet sidder den 25-årige Jeppe Frølund Jensen, der for blot et halvt år siden sprang ud som iværksætter bag autostyringskonceptet Steerguide.dk. 

Og rattet, han sidder bag ved, er slet ikke noget almindeligt rat. Rattet kommunikerer nemlig med den tilhørende GPS, som er monteret på forruden. Den sikrer, at traktoren altid kører præcis, hvor den skal – selv når chaufføren giver slip. 

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også