På den økologiske Halkær Kro i Himmerland har mad, fællesskab, kultur og lokal forankring været omdrejningspunktet siden 1992. Ambitionerne fik imidlertid ekstra medvind med 15 millioner kroner, der anvendes til ombygning af stedet til et moderne madkulturhus, der skal stå færdig i 2023. Samtidig har man haft stor succes med lanceringen af innovationskonceptet »Bonden, kokken og fødevarevirksomheden«, hvor madhuset skal samle og styrke den lokale økologiske fødevarekæde fra jord til bord i et un

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Business