Forestil dig den klassiske æggemad med rigelig mayonnaise, drysset nænsomt med salt og peber og toppet af med de lækreste rejer. Det er jo lige til at blive brødflov af. Forestil dig så, at de rejer aldrig har svømmet rundt i havet, men er skabt af tang som et bæredygtigt alternativ.

Dette er imidlertid snart ikke blot science fiction. Den danske fødevareproducent, Jens Møller Products, har nemlig fundet ud af, hvordan man får lavet rejer, lavet på tang.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Business