Staby Maskinstation sælges online sidst i januar

Staulund Maskinhandel er i samarbejde med Kapow Auktioner klar til at sætte det tidligere Staby Maskinstation under den digitale hammer sidst i januar.

Der er blandt andet tale om mere end 10 nyere John Deere-traktorer - hver af to af dem er fra 2021, to Krone-snittervogne, to New Holland CX-mejetærskere, en Krone selvkørende finsnitter, to 15 meter Kuhn storriver, Samson og Gøma GG-gyllevogne, diverse Horsch-maskiner samt en masse andet udstyr fra det tidligere vestjyske Staby Maskinstation, som sidst i januar kommer på den online auktionsportal Kapow Auktioner i samarbejde med Staulund Maskinhandel.

- Der er tale om rigtig mange fine maskiner, som med denne auktion forhåbentligt kommer ud at køre allerede til foråret 2023. Jeg tror, maskinerne bliver ret attraktive, da vi fortsat befinder os i en forsyningsvanskelig situation, hvor køb af nyt maskineri har lange udsigter for levering, fortæller Peter Jensen, en af indehaverne af Staulund Maskinhandel.

Peter Jensen fremhæver blandt andet, at der med den online Kapow-auktion kun er fem procent købersalær på hvert auktionsnummer, dog maksimalt 5.000 kroner pr. auktionsnummer.

- Der er gennemgang af maskinerne to dage forud for auktionen, som vil afslutte søndag aften, hvor man er velkommen til at komme og se maskinerne an og afprøve dem, fortæller han. Han forventer, at alle maskiner bliver solgt på den online auktion. For endelig auktionsdato, hold øje med Kapow-auktioner og Facebook.

Læs også