Planlagt lukning af slagteri må udskydes
Det nye og moderne slagteri, Himmerlandskød, der lige har åbnet, er løbet ind i flere vanskeligheder.

Lars Andersen er adm. direktør og medejer af Himmerlandskød. Foto: Steven Andersen
Danmarks næststørste kreaturslagteri, Himmerlandskød, må holde sit gamle slagteri i Hadsund kørende, selvom produktionen ellers skulle være blevet flyttet. Det skriver branchemediet Food Supply.
For tre måneder siden åbnede kødselskabet et nyt og moderne slagteri på 16.000 kvadratmeter i Aalestrup i Nordjylland. Det nye slagteri skulle have samlet produktionen fra tre tidligere lokationer i Hadsund, Kjellerup og det gamle slagteri i Aalestrup.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her