Nyt samarbejde skal promovere innovation af proteinalternativer
Food tech startup The Better Meat Co. og Greenleaf Foods annoncerer en fælles udviklingsaftale om at producere den næste generation af alternative proteinprodukter.

Det nye samarbejde mellem de to fødevareproducenter skal styrke innovationen af bedre og mere velsmagende kødalternativer samtidig med at konventionelle proteinprodukter også forbedres. Foto: The Better Meat Co.
Datterselskabet af canadiske Maple Leaf Foods Inc. Har indgået et samarbejde med amerikanske food tech startup The Better Meat Co. om at bruge sit »Rhiza-mykoprotein« som en ingrediens i kødalternativer og konventionelt animalsk protein. Proteinet forventes at forbedre tekstur, øge udbyttet og forbedre ernæringsmæssige fordele på grund af dets høje protein- og jernindhold.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her