Trecifret millioninvestering: Ingredienskoncern udvider i Holland
Den danske ingredienskoncern Palsgaard A/S investerer over 134 millioner kroner til en større udvidelse af den hollandske fabrik for at fordoble produktionen af sin plantebaserede fødevareemulgator, PGPR.

Fra venstre: Palsgaard Hollands direktør Joris Dhont, Palsgaards nye adm. direktør Helle Müller Petersen og vicedirektør Kim Bøjstrup satte gang i udvidelsen af PGPR-fabrikken med første spadestik 7. februar. Foto: Palsgaard
Juelsmindebaserede Palsgaard A/S har gjort sig bemærket med sin plantebaserede fødevareemulgator, PGPR (polyglycerol polyricinoleate), som er en co-emulgator, der primært bruges i chokoladeproduktion til at kontrollere flow, reducere viskositet og optimere støbning og omklædning. Det reducerer også fedtindholdet i margarines pålæg og er et yderst effektivt, plantebaseret farvespredende hjælpemiddel, der erstatter benzinbaseret voks i plast.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her