Business 25-05-2023 12:41:38 Slagteri og universitet vil forbedre smagen af proteinpulver lavet på svineblod I et samarbejde mellem Danish Crown og Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU Food) arbejder man på at forbedre smagen i en ingrediens lavet af svineblod på det topmoderne laboratoriecenter Foodhay. Arkivfoto Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk Læs mere om Victor Juul Grønbæk Gem Der forskes i øjeblikket på livet løs rundt om i Danmark såvel som resten af verden på at finde alternative proteinkilder til at hjælpe med at brødføde en stadigt voksende befolkning. Vil du læse mere? Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst. Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder. Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen. Prøv os for 10 kr. om ugen Læs også Forskere arbejder for rapsprotein på menukortet 60.000 tons svineblod kan blive ny kilde til fødevarer