Business 25-05-2023 12:41:38 Slagteri og universitet vil forbedre smagen af proteinpulver lavet på svineblod I et samarbejde mellem Danish Crown og Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU Food) arbejder man på at forbedre smagen i en ingrediens lavet af svineblod på det topmoderne laboratoriecenter Foodhay. Arkivfoto Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk Gem Der forskes i øjeblikket på livet løs rundt om i Danmark såvel som resten af verden på at finde alternative proteinkilder til at hjælpe med at brødføde en stadigt voksende befolkning. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Læs også SPF overtager jysk vognmandsforretning Rekordomsætning giver markant løft af bundlinjen Direktør af flere omgange: Ledelse ligger i DNA’et hos Danish Genetics’ topchef L&F-resultater dykker til trecifret millionbeløb Stærkt resultat for Lantmännen – men fald i lønsomheden Nyt maskinsamarbejde på Lolland ser dagens lys