Det har været et hæsblæsende år for den 77-årige ejer og direktør af Hårbølle Mejeri på Vestmøn, Per Sørup.

Det seneste år har man nemlig kæmpet for at finde en bæredygtig forretningsmodel, som først og fremmest har været udfordret af forgæves jagt efter medarbejdere. Afsætningen af både mejeriets fåre- og komælksoste har hele tiden været fornuftig, men det har imidlertid haltet med at finde kvalificeret arbejdskraft.

Det skriver mediet FoodSupply.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Business