Reddet på målstregen: Michelin-leverende mejeri kan fortsætte produktionen
Møns anerkendte mejeri, Hårbølle Mejeri, har været en turbulent tid igennem i kampen om at sikre sig ny ejerkreds, med tidligere kandidater, der har trukket i land igen. Per Sørup, der ejer mejeriet, har nu haft held med at ansætte to medarbejdere på halv tid og mulige købere med interesse for at overtage forretningen.

Hårbølle Mejeri har været en turbulent tid igennem med mulige købere, der har trukket sig, og mangel på arbejdskraft. Nu begynder det at lysne for det mønske mejeri, kendt for sin fåreost. Fotos: Hårbølle Mejeri
Det har været et hæsblæsende år for den 77-årige ejer og direktør af Hårbølle Mejeri på Vestmøn, Per Sørup.
Det seneste år har man nemlig kæmpet for at finde en bæredygtig forretningsmodel, som først og fremmest har været udfordret af forgæves jagt efter medarbejdere. Afsætningen af både mejeriets fåre- og komælksoste har hele tiden været fornuftig, men det har imidlertid haltet med at finde kvalificeret arbejdskraft.
Det skriver mediet FoodSupply.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her