Redskabsproducent udskifter i direktionen

Producenten af redskaber til landbrugsmaskiner i Randbøldal, Dalbo A/S, der et selskab i DemetraAgri-koncernen, tager et nyt skridt ind i et tættere forhold til koncernens søsterselskaber.

Helt konkret stopper Carsten Jensen pr. 1. januar 2024 som adm. direktør i Dalbo. Indtil en ny direktør findes går alle forespørgsler til virksomhedens økonomidirektør, Anders Alby.

For yderligere at styrke integrationen af virksomhederne vil en ny koncernledelse i DemetraAgri overtage nøglefunktioner i gruppen af virksomheder og brands.

Alessio Riulini som koncernchef, Matteo Liberati som koncernøkonomidirektør og Torben Norlyk Pedersen som koncernchef.

Alessio Riulini forklarer det nye skridt som et yderligere skridt i den igangværende konsolidering af sine europæiske producenter af landbrugsmaskiner.

- Sammen med købet af Dalbo har vi startet reorganiseringen af koncernen. I et forsøg på at øge vores overordnede konkurrenceevne på markedet er denne ændring en del af processen, der vil bringe DemetraAgri til at være en betydelig spiller i redskabsindustrien på verdensplan. Vi søger at videreudvikle Dalbos produktportefølje og udforske nye markeder fra en stærk base i Danmark. Vi takker Carsten Jensen for det fremragende arbejde, han har udført for Dalbo.

Han tror på, at man med den nye ledelse kan opnå fremragende resultater for Dalbo og den øvrige koncern.

Læs også