Direktør i DLF-datterselskab fratræder

Hans Christian Ambjerg fra DLF Beet Seed vil med virkning fra i dag fratræde sin stilling som administrerende direktør. Det skriver DLF i en pressemeddelelse.

- Hans Christian har haft ansvaret for at lede og udvikle vores aktiviteter inden for sukkerroefrøforretningen siden 2020. På vegne af koncernledelsen og medarbejderne vil jeg gerne takke ham for hans store og professionelle indsats, både som CEO i DLF Beet Seed og som medlem af koncernledelsen, udtaler Søren Halbye, administrerende direktør i DLF.

DLF annoncerede i starten af december 2023 sin hensigt om at indgå i et nyt joint venture med Groupe Florimond Desprez inden for sukkerroefrø- og cikorieforretningen. Joint venturet afventer i øjeblikket myndighedsgodkendelse og forventes at træde i kraft den 1. juli 2024.

I denne overgangsperiode vil Søren Ustrup, der er vicepresident for forretningsudvikling i DLF, påtage sig rollen som adm. direktør i DLF Beet Seed. Han vil arbejde tæt sammen med ledelsesteamet og hele organisationen for at fortsætte driften af roeforretningen og forberede integrationsprocessen for det kommende joint venture.

Læs også