Startup-virksomheder udnytter havets skatte til bæredygtige fødevareløsninger
Står det til to innovative startup-virksomheder, skal fremtidens bæredygtige fødevareløsninger findes i havet. Virksomhederne er begge deltagere i et iværksætterprogram på Aarhus Universitet, hvor den ene producerer fødevareemballage lavet af fiskeaffald, og den anden dyrker biomasse fra mikroalger til fødevareindustrien.

Aarhus Universitets iværksætterprogrammet EIT Food Seedbed har i år to deltagere med, der satser på havet som skattekammer til bæredygtig fødevareinnovation. Foto: Colourbox
Aarhus Universitet har for nyligt budt velkommen til syv nye startup-virksomheder i iværksætterprogrammet EIT Food Seedbed. Programmet skal være med til at fremme startup-virksomheder med såkaldte » deep tech-ideer«, der har potentiale til at udvikle løsninger, som kan revolutionere fødevareindustrien.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her