Drive-in-maskinhandel

Hos Mørkledet Maskiner, Dronninglund, har man åbnet for et nyt koncept, mens corona-virussen raser: Drive-in-maskinhandel.

– Vi skal jo holde hjulene i gang. Men selvfølgelig skal vi tage hensyn til hinanden, konstaterer Kim Toftegaard, Mørkledet Maskiner ved Dronninglund, der i skyggen af corona-pandemien forleden tog et nyt initiativ i maskinforretningen: drive-in-betjening.

Kunderne kan således på bedste McDonald’s-vis køre op til det store vindue ved Kim Toftegaards kontor og modtage deres varer uden den store smitterisiko.

- Vi har gjort det for at begrænse risikoen for at blive smittet, men også for at få folk til at trække lidt på smilebåndet. Jeg vil ikke gøre grin med corona-epidemien, men gøre opmærksom på, at vi altså stadig har åbent, og alting ikke går helt i stå, forklarer maskinhandleren, der har fået positive tilbagemeldingerne på tiltaget.

Trods tiltaget kan Kim Toftegaard dog godt mærke, at telefonen er lidt mere stille end sædvanligt.

- Men det er nu ikke noget, der holder mig søvnløs om natten. Vi skal ikke klage i forhold til de service-virksomheder, der virkelig er hårdt ramt. Jeg vil gerne give landmændene stor cadeau for at fortsætte arbejdet, mens mange andre ting er gået i stå. Markerne skal stadig passes og dyrene skal stadig fodres. Derfor er der også stadig brug for reservedele, siger maskinhandleren, der primært gør det i brugte John Deere og Hydrema-maskiner samt diverse småting.

Og en lidt mere stille telefon betyder ikke, at der bliver trillet tommelfingre hos Mørkledet Maskiner.

- Man kan jo altid bruge tiden på et eller andet. For eksempel til at få ryddet op. Så vi keder os ikke, siger Kim Toftegaard, der har en enkelt ansat.

Læs også