Foreninger aflyser møder på stribe

Alle møder med over 100 deltagere og generalforsamlinger i landbruget blev i går aflyst, efter at regeringen onsdag aften indførte forbud mod afholdelsen af dem. Mange af dem var allerede aflyst eller var på vej til det på grund af smittefaren.

Regeringens forbud mod møder med mere end 100 deltagere førte i går til en række aflysninger af generalforsamlinger i landbruget. Aflysningerne føjede sig ind i rækken af møder og generalforsamlinger, der allerede var aflyst på frivillig basis på grund af fare for smitte med coronavirusset. 

Forbuddet rammer alle slags arrangementer, møder, konferencer, seminarer og koncerter, m.m. På www.politi.dk kan man læse den præcise ordlyd af forbuddet:

»Der udstedes forbud mod, at arrangører, forlystelser, restaurationsvirksomheder mv. samler flere end 100 personer indendørs. Forbuddet udstedes, så snart hastelovgivningen er trådt i kraft i starten af uge 12 2020. Indtil forbuddet er udstedt opfordres til, at det følges, og at der generelt sikres mulighed for at holde passende afstand mellem gæster, besøgende m.v. Det anbefales ligeledes, at der heller ikke under private former samles flere end 100 personer indendørs.

Hastelovgivning

Der udstedes forbud mod, at arrangører, forlystelser, restaurationsvirksomheder mv. samler flere end 100 personer indendørs. Forbuddet udstedes, så snart hastelovgivningen er trådt i kraft i starten af uge 12 2020.

Indtil forbuddet er udstedt opfordres det til, at det følges, og at der generelt sikres mulighed for at holde passende afstand mellem gæster, besøgende m.v. Det anbefales ligeledes, at der heller ikke under private former samles flere end 100 personer indendørs«.

morten@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 40 75 76 96

Læs også