Ingen nye smittetilfælde i Horsens

Tirsdag eftermiddag blev størstedelen af medarbejderne på Danish Crowns aftenhold på slagteriet i Horsens testet for Covid-19. Godt 300 personer blev testet, og alle test er negative.

- Nu ved vi, at der ikke er smittede på hele den del af aftenholdet, der arbejder sammen med den ene medarbejder, der er konstateret smittet med Covid-19, siger Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork

Den pågældende medarbejder lod sig teste, da han blev opmærksom på, at en person i hans nære omgangskreds var testet positiv. Derfor lod han sig teste, og søndag kom meldingen, at han var smittet med Covid-19.

Ifølge Per Laursen er dette tilfælde en bekræftelse af, hvor vigtigt det er at lade sig teste, hvis man har symptomer eller hører om smitte blandt personer, man nyligt har været sammen med.

Fredag tester Danish Crown 1.100 medarbejdere på slagteriet i Horsens. Medarbejderne på slagterierne i Rønne, Skærbæk og Sæby bliver også testet, mens medarbejderne i Herning først testes fredag den 11. september.

aldo

Læs også