bannerPos

Handelsrådgiver: Kornprisen falder med 10 kroner på det danske marked

Kornprisen er tidligere på sæsonen steget for derefter at falde igen. Men det sker næppe igen de næste uger. Tværtimod er sandsynligheden for et yderligere fald højere, vurderede chefanalytiker i AgroMarkets, John Jensen, i går på et handelserfarmøde hos SLF. Fotos: Morten Ipsen

Morten Ipsen

Redaktionschef
14-06-2019 08:00
Indtil i går kunne du sælge korn til foderstoffen for 118 kroner. I dag er prisen 108 kroner, konstaterer handelsrådgiver i AgroMarkets, John Jensen.

Kornprisen på det fysiske danske marked er netop faldet med ti kroner, konstaterede chefanalytiker i AgroMarkets, John Jensen, på et handelserfamøde i SLF i Vojens torsdag.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next