Den nye dyrskuechef: - 2021 bliver rigtigt godt

- Alle folk er rigtig søde, og de fleste melder sig allerede klar til næste års dyrskue, lyder det fra Sara Ekknud Windell, som har fået en noget anderledes start som chef for Det Fynske Dyrskue, end der ventede hende ved tiltrædelsen i efteråret.

– Naturligvis er jeg da meget ked af det. Det er en ærgerlig og hård skæbne.

Årets fynske dyrskue har lige som de fleste øvrige større arrangementer måttet aflyses på grund af corona-situationen, og det påvirker i sagens natur den nye dyrskuechef Sara Ekknud Windell. I efteråret overtog hun stillingen efter Axel Nielsen, som stoppede efter et enkelt års virke for arrangørerne, Fynsk Landbrugs Eventforening.

- Folk har taget rigtigt godt imod mig, og er rigtig søde. Derfor har det trods alt været et godt år, og der er virkelig god stemning frem mod næste års dyrskue. Det bliver rigtig godt. Det er der ingen tvivl om, forsikrer dyrskuechefen.

De fleste udstillere har allerede tilmeldt sig til 2021, og Sara Ekknud vil i løbet af efteråret kontakte alle de mange firmaer, som var tilmeldt årets skue.

Dyrskuet skal ikke glemmes

Siden dyrskuet, der skulle have fundet sted i den kommende weekend, definitivt blev aflyst i begyndelsen af april måned, har opgaven for dyrskuechefen været at holde liv i dyrskuestemningen, så skuet ikke går i glemmebogen.

- Alt tegnede til et flot arrangement med den enorme opbakning. Derfor har vi bygget videre på denne stemning via de sociale medier, og med »Det digitale Dyrskue«, som vi nu lancerer.

Både på Det Fynske Dyrskues hjemmeside og på facebook vil børnefamilierne, udstillere og alle øvrige dyrskueinteresserede kunne opleve dyr og dyrskuebilleder, ligesom man kan få sig en digital tur rundt på dyrskuepladsen.

Endvidere vil der være en bedømmelse og kåringer af dyr, som ellers skulle have været med på Dyrskuepladsen i denne uge. Dette gælder også for børnedyrskuet, hvor der både vil være konkurrencer og kåringer af dyr.

 

Læs også