Klargøring til dyrskue

Lørdag den 5. marts kan kødkvægsavlere blive klædt godt på til Roskilde Dyrskue.

Østlige Øers Kødkvægsudvalg og Roskilde Dyrskue holder i samarbejde en »klargøringsdag«, som foregår lørdag den 5. marts hos Mikkel Christiansen på Tuse Næs Vej 37 nord for Holbæk.

Målet med arrangementet er, at både nye udstillere og tidligere udstillere kan blive klædt godt på til dyrskuet i slutningen af maj.

Formanden for Østlige Øers Kødkvægsudvalg, Mogens Hansen, oplyser, at programmet indledes klokken 11, hvor Mikkel Christiansen holder et indlæg om, hvordan dyrene klargøres til dyrskuet.

Indlæg fra dyrskuedommer

Til arrangementet sponsorerer Roskilde Dyrskue en pølsevogn, og deltagerne bydes klokken 12.30 på pølser/brød og drikkevarer.

Efterfølgende vil dyrskuedommer Heine Søe fortælle, hvordan man skal trække og håndtere dyrene ved bedømmelsen på skuet.

Arrangementet forventes at slutte klokken 15 og er for alle kødkvægsavlere – uanset race og om man er ny eller tidligere udstiller.

Der er gratis tilmelding til denne »klargøringsdag«, og tilmelding skal ske til Mogens Hansen senest fredag den 25. februar.

Mogens Hansen gør slutteligt opmærksom på, at det af hensyn til smittebekæmpelsen er vigtigt, at alle deltagere møder med rent fodtøj og beklædning.

Læs også