Fodervogne i tysk kvalitet på skue

Ingemann-Larsen A/S er blandt udstillerne på Det Sønderjyske Fællesdyrskue. Hér er det især de tyske Strautmann-fodervogne, der er i fokus.

Strautmann tilbyder et bredt program inden for fodervogne. Foto: Ingemann-Larsen A/S Strautmann-programmet omfatter også et bredt program inden for snittevogne og frakørselsvogne. Foto: Ingemann-Larsen A/S

I hjemlandet Tyskland, samt flere andre europæiske lande, er Strautmann et både kendt og anerkendt mærke inden for foder-, snitte-, og frakørselsvogne.

Også herhjemme har stadigt flere landmænd og maskinstationer fået øjnene op for de tyske Strautmann-vogne, der forhandles af Ingemann-Larsen A/S, der er blandt udstillerne på Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa.

- På dyrskuet har vi en Strautmann-fodervogn med samt produkter fra programmet i det hele taget, fortæller Marcel Kapitein, der er sælger hos Ingemann-Larsen.

Foruden Strautmann er Ingemann-Larsen A/S også forhandler af en række andre mærker inden for landbrugsmaskiner som eksempelvis Votech, JCB, Krone, Maschio og Gaspardo.

Men tilbage til Strautmann. For Marcel Kapitein ser frem til at kunne præsentere Strautmann-fodervognen på dyrskuet i Aabenraa, da han mener, mærket sagtens kunne finde vej til langt flere danske landbrugskunder.

- Jeg kender jo også vognen fra hjemme i Holland, hvor den er et stort navn, forklarer Marcel Kapitein, der har hollandsk baggrund og selv er uddannet landmand.

Foruden Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa, udstiller Ingemann-Larsen A/S også Ribe Dyrskue senere på sommeren, ligesom man også er med på Agromek-messen i Herning.

- Vi håber at få nye kunder og vise, at vi er der, siger Marcel Kapitein, der selv vil være at finde på standen i Aabenraa.

Kvalitet og egenskaber

Strautmann-fodervognene har en række fordele og fegenskaber, der er værd at fremhæve.

Vognen er som nævnt produceret i Tyskland, og har en kvalitet og robusthed, der viser sig i det daglige.

Blandt fordelene kan nævnes kort blandetid og aflæsning. Magneter, der opfanger fremmedlegemer. Vejesystem med CowConnect eller PTM.

Strautmann-fodervognene findes i flere typer – både som bugseret, selvkørende og stationær blander.

Se mere på www.ingemann-larsen.dk.

Læs også