Høj kvalitet af dyr blev vist frem

Der var høj kvalitet blandt dyrene på Fjerritslev Dyrskue – og alle udstillere såvel af dyr som maskiner roste skuet.

Kvaliteten af dyr på Fjerritslev Dyrskue var høj. Udover alle dyrene i ringene havde man blandt andet også mulighed for at se på landbrugsmaskiner. Her kunne Søren Hundahl fra J. Hundahl blandt andet vise en skårlægger med bånd fra Kuhn frem sammen med den New Holland-model nye T7- 315 HD, der har fået en større kabine. Der var god stemning blandt udstillerne. Dommeren blandt fårene var imponeret over dette otte-årige får fra Søren Knudsen, Nørager, som stadig er i dyrskueform. Her vises det frem af Jonathan Knudsen. Flere kødkvægsracer blev vist frem på skuet – blandt andet Angus. - Med samarbejde kan vi løfte mere og håber på dyrskue i rigtig mange år, sagde Niels Vestergaard Salling, formand ved LandboNord i sin dyrskuetale. Der var også mulighed for at gå på oplevelse blandt veterantraktorerne. Frieser Nord leverede en flot opvisning på skuet.

Der var glade smil over hele linjen fra morgenstund på Fjerritslev Dyrskue, som løb af stablen den 21. maj. Og det på trods af, at dagen begyndte med regn, og solen først brød frem ved middagstid.

- Det er et rigtigt dyrskuevejr, lød det fra en af maskinudstillerne, Søren Hundahl, sælger og medindehaver, J. Hundahl, som synes, at det havde været et rigtig godt dyrskue og med mange glade besøgende.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også