Kandidat til Landsskuets Nyhedspris

Farmas har blandt andet den nye liftophængte bomspreder Rauch Aero 32.1 med på Landsskuet.

Pressefoto: MI Thomas Greve Mikkelsen, salgschef, Farmas er klar til at vise både traktorer og gødningsspreder frem på Landsskuet. Foto: Line Brusgaard

På årets dyrskuer har et af de store trækplastre på standen hos Farmas været en metantraktor. Men på Landsskuet er det ikke det eneste, Farmas står klar til at vise frem.

- Vi tager også en Kuhn-Rauch gødningsspreder med bom med, fortæller Thomas Greve Mikkelsen, salgschef.

Det er den nye liftophængte bomspreder Rauch Aero 32.1, som netop er blevet introduceret på det danske marked i foråret. 

- Den kan fås med op til 30 meter bom, og den kan sprede gødningen meget præcist, hvilket er meget vigtigt med de gødningspriser, vi har nu, siger Thomas Greve Mikkelsen og fortsætter:

- Den er også god til at sprede gødninger af ringere fysisk kvalitet. Derudover kan den også sprede efterafgrøder inden høst.

Gødningssprederen er ifølge Thomas Greve Mikkelsen en stor nyhed, og det er noget, som også er blevet bemærket hos arrangørerne af Landsskuet.

- Det er en af de 10 nyheder, der er blevet valgt ud på Landskuet, som skal konkurrere om Landsskuets Nyhedspris, fortæller han.

 

Læs også