Kosttilskud på Landsskuet

Sundhedsshoppen har specialiseret sig indenfor sundhed og kosttilskud – og er blandt udstillerne på Landsskuet i Herning.

Kirsten Bak Hansen er indehaver af Sundhedsshoppen, hvor hendes mål er at hjælpe folk med helbredsmæssige udfordringer. Arkivfoto

- Jeg troede ikke på kosttilskud – men nu har jeg ikke ondt i mit knæ længere. Sådan siger 70-årig Jens Peter Poulsen fra Rønbjerg ved Skive.

- Jeg har døjet med at kunne røre mig og havde meget ondt i mine knæ og i ryggen, når jeg skulle sove. Jeg skulle ligge på en bestemt måde for at kunne falde i søvn. Bare vægten af dynen kunne gøre, at jeg fik ondt i knæene, fortsætter Jens Peter Poulsen, som nu også har smidt de smertestillende piller.

Jens Peter Poulsen har altid været meget skeptisk overfor kosttilskud og »kloge mænd og kvinder«.

- Jeg er ikke typen, der tror på sådan noget, og det er nok, fordi min mor gik til den ene kloge mand efter den anden, og det hjalp sjældent. Jeg valgte derfor selv at gå til læge, da jeg fik problemer med mit helbred. Her fik jeg at vide, at mine knæproblemer skyldes inflammation. Jeg fik en henvisning til en fysioterapeut, men på grund af Covid-19 kom jeg aldrig i gang.

Blev inspireret af omtale

- I april sidste år læste jeg om en mand, som var blevet hjulpet af produkterne fra Sundhedsshoppen. Efter at en af mine montører også anbefalede produkterne, kontaktede jeg Kirsten Bak Hansen fra Sundhedsshoppen, som satte mig i gang med at spise produkterne, Aktiv, Yumi og Pulz, husker Jens Peter Poulsen.

- Jeg holdt op med at tage produkterne omkring juletid, men så begyndte jeg at få problemer med mine skuldre. Jeg blev kontaktet af Kirsten Bak Hansen, som anbefalede mig at starte op igen og tage produkterne på daglig basis i en periode, hvor jeg ellers var gået ned på vedligehold og kun tog produkterne hver anden dag. Det hjalp, så nu har jeg ikke planer om at stoppe igen, men vil fortsætte med at vedligeholde min krop, hvor jeg tager produkterne hver anden dag.

Landmand og maskinstation

Jens Peter Poulsen er uddannet landmand fra Hammerum Landbrugsskole. Han kom hjem på fødegården i 1977, hvor hans far havde både grise og køer.

Men Jens Peter ville mere og og startede Rønbjerg Maskinstation i 1977 samtidig med, at han dyrkede cirka 450 hektar jord med blandt andet kartofler til Karup Kartoffelmelsfabrik, frøgræs, byg, hvede og raps.

- Der var brug for en maskinstation her i området, og på et tidspunkt havde jeg syv til 10 medarbejdere. Jeg havde alt det maskineri, som kræves, lige fra snittehold, mejetærskere til gyllevogne. Jeg har heldigvis aldrig haft problemer med at finde dygtige og stabile medarbejdere, fortæller Jens Peter, som solgte Rønbjerg Maskinstation til tre af hans medarbejdere i 2014. Desuden lavede han et selskab TJ Agro sammen med en af medarbejderne, hvor de sammen driver jorden.

I dag udlejer Jens Peter Poulsen sig selv til andre med hans rendegraver og minilæsser og arbejder stadigvæk med at passe jorden i selskabet TJ Agro, så der er nok at se til.

- Det er min nysgerrighed, som driver mig, og jeg skal have noget at stå op til hver dag klokken 6.00. Jeg fik at vide til min 70-års fødselsdag, at jeg skulle have en pris for iværksætteri, men det ligger naturligt til mig at sætte ting i gang. Jeg har så også kigget lidt i historien, og da gården tidligere var en fattiggård, som Lars Larsens morbror er opvokset på, har jeg lavet et anpartsselskab sammen med min mellemste søn, forklarer Jens Peter Poulsen og fortsætter:

- Vi kalder selskabet for Kisumfattiggård ApS, fordi det fortæller lidt om den historiske baggrund. På et tidspunkt blev der optaget en film om gården sammen med kendte personer, og da havde jeg besøg af Dyne-Larsen og et filmhold. Det var spændende at snakke forretninger med Lars Larsen, som virkelig tænkte i forretning konstant.

Landskuet i Herning anno 2022

Andre, der gerne vil høre mere om, hvad de kan gøre for at få en sund krop og undgå skavanker – eller rette op på helbredsmæssige udfordringer, har muligheden for at møde indehaveren af Sundhedsshoppen Kirsten Bak Hansen på Landsskuet i Herning den 30. juni samt 1. og 2. juli.

»Vi i naturen« er blevet ændret, så skal du finde Sundhedsshoppens stand for at få en snak med Kirsten Bak Hansen om dit helbred, skal du finde stand 426, som er i nærheden af den store ring.

- Jeg vil rigtig gerne hjælpe flere mennesker, som har helbredsmæssige udfordringer. Produkterne hjælper selvfølgelig ikke på alt mellem himmel og jord – og hjælper ikke alle, og det er netop derfor, jeg gerne vil have en snak med hver enkelt person for at vurdere, hvordan og om produkterne kan gøre en helbredsmæssig forskel. Der er knap 95 procent af alle dem, der starter op og følger Sundhedsshoppens anbefalinger, som bliver hjulpet til et bedre helbred, fortæller Kirsten Bak Hansen, der glæder sig til Landsskuet.

Se mere på www.sundhedshoppen.dk.

 

Jeg vil rigtig gerne hjælpe flere mennesker, som har helbredsmæssige udfordringer. Produkterne hjælper selvfølgelig ikke på alt mellem himmel og jord, og hjælper ikke alle.

Kirsten Bak Hansen

Jeg er ikke typen, der tror på sådan noget, og det er nok, fordi min mor gik til den ene kloge mand efter den anden, og det hjalp sjældent. Jeg valgte derfor selv at gå til læge, da jeg fik problemer med mit helbred.

Jens Peter Poulsen

Læs også