Udvider udbuddet af maskiner

Ifølge Ringe Maskinforretning skal vi vente at se endnu flere Claas-traktorer på job på de fynske arealer.

Ringe Maskinforretning forhandler blandt mange andre mærker også Claas, der nok mest er kendt for sine høstmaskiner. Antallet af traktorer er imidlertid godt og vel på vej frem.

- Vi vil komme til at se flere Claas-traktorer i fremtiden, lød det fra direktør for Ringe Maskinforretning, Jim Thygesen, der på årets skue kunne oplyse, at der er en god portion traktorer på vej ud til fynske kunder.

Derudover udtrykte direktøren også glæde over, at maskinforretningen er kommet godt i gang med programmet fra Bednar.

- Det er dejligt, at vi nu har fået de her nye maskiner ind i vores sortiment, fortalte Jim Thygesen, om forhandlingen af Bednar, som producerer redskaber til jordbearbejdning, radrensning, afgrøde management samt såning og gødskning.

- De første Bednar er allerede solgt på Fyn, fortsatte direktøren, der samtidig påpegede, at de øvrige af maskinforretningens mærker kører som altid.

- De øvrige mærker holder vi naturligvis fast i. Vi udvider blot vores udvalg til marken med lidt flere maskiner.

En nyhed blandt de mindre maskiner

Der var ikke kun maskiner til de helt store landbrug på standen hos Ringe Maskinforretning.

En Farmtrac FT26 blev også præsenteret, hvor målgruppen, ifølge Jim Thygesen, hovedsageligt er for eksempel planteskoler, anlægsgartnere eller ridecentre, hvor behovet er maskineri til de lidt mindre opgaver.

Den lille traktor på 26hk, der er monteret med traktordæk, har kun en totalbredde på 105 centimeter. En Farmtrac FT26 kan løfte 750 kg, har vægtoverføring og justerbare sidestabilisatorer på liftarmene.

På standen i Odense stod traktoren monteret med frontlæsser og overfaldsklo til en samlet pris på 99.000 kroner.

Læs også