Godt salg i pillefyr

Hos MGM-pillefyr udvikler man på de forskellige modeller af pillefyr, men holder fast i det, man ved, virker.

Hvis man vil bruge tre minutter ekstra om dagen, er pillefyret stadig den billigste varmekilde, man kan få. Det slår Karsten Jørgensen, MGM-Pillefyr fast.

Han står klar på en stand på Landsskuet til at vise både forskellige modeller af pillefyr frem, ligesom han har gjort på flere af de andre dyrskuer rundt om i landet.

- Vi har blandt andet vores gamle klassiker med, som er blevet redesignet, så den er blevet mindre fysisk, og der er blevet lavere fyldehøjde, så det er nemmere at fylde pillerne på, forklarer Karsten Jørgensen.

Samtidig er magasinet vokset 50 procent, og så er pillefyret blevet fuldautomatisk. - Der er ingen håndtag, man skal åbne. Den gør alting rent selv, fortæller Karsten Jørgensen og fortsætter:

- Men alt det vi ved, der har virket i 15 år, det er det samme.

Hos MGM-pillefyr oplever man en stigende interesse for pillefyr både de simple men også de mere avancerede modeller.

- Vi er vokset 20 procent i år, påpeger Karsten Jørgensen, som venter på, at han får lageret fyldt op med flere nye pillefyr til august.

Alle MGM-pillefyr har som standard fuldsvejste snegle med massiv centeraksel, som sikrer jævn dosering af piller. Derudover sikrer luftmassemåleren, som er standard på alle MGM Junior, Comfort, Comfort Lux og Prestige-modeller, at kedlen selv regulerer efter det aktuelle træk i skorstenen.

Læs også