Alt tegner godt for Ribe Dyrskue

Sidste års dyrskue i Ribe var noget ganske særligt. En cocktail af rekordmange dyr og masser af besøgende, men også Corona-restriktioner og Ribe Å, der løb over sine bredder, gav dyrskuearrangørerne både sved på panden og vand i gummistøvlen.

Stor opbakning

- I år flasker tingene sig indtil videre, siger tovholder Jens Christiansen, der glæder sig over, at dyrskuegængerne sidste sommer ikke lod sig slå ud af åvand.

Ud over de mange bedømmelser af dyr, så byder årets program på gamle kendinge som VM i Gummistøvlekast, Grisevæddeløb, Heste-parade og den afsluttende Ærespræmie-parade. Der er også nye indslag på programmet og spændende ting i støbeskeen:

- For første gang kommer Tønder Politihundeforening og laver opvisning med politihunde. Det glæder vi os meget til at se. Og så arbejdes der på et helt nyt underholdnings-indslag, men det kanjeg desværre ikke røbe mere om lige nu, siger Jens Christiansen..

Ribe Dyrskue oplever stor opbakning fra erhvervsudstillere, og det har derfor været nødvendigt at øge antallet af pladser på udstiller-arealet, som er tæt på udsolgt.

Erhvervsudstillerne og det lokale erhvervsliv har også været generøse med sponsoreringenaf ærespræmier, så der i år er flere præmier at kæmpe om end normalt. Arrangørerne håber derfor på stor tilslutning fra dyreudstillerne.

- Når vi i år har godt med ærespræmier skyldes det, at vi sidste år havde enormt mange tilmeldte dyr, som et af landets eneste afholdte dyrskuer. En del virksomheder har så valgt at fastholde en ekstra ærespræmier i år, og det er vi naturligvis meget taknemmelige for. Nu håber vi så bare, at dyreudstillerne stiller talrigt op, siger Jens Christiansen.

Ribe Dyrskue 2022 afholdes 29. juli kl. 9.00 -16.30 på Hovedengen i Ribe.

Læs også